اینفلوئنسر شوید و از شبکه های اجتماعی کسب درآمد کنید – کسب درآمد اینترنتی با اینفلوئنسری

اینفلوئنسر شوید و از شبکه های اجتماعی کسب درآمد کنید – کسب درآمد اینترنتی با اینفلوئنسری
اینفلوئنسر مارکتینگ : اینفلوئنسر کیست و اینفلوئنسر مارکتینگ چیست؟ آیا کسب درآمد اینترنتی با اینفلوئنسری امکان پذیر است؟ پیشنهاد میکنیم در این مقاله همراه ما باشید. هر کسب و کار و برند برای توسعه خود حساب ویژه‌ای روی تبلیغات و پروموشن باز می‌کند. اصولاً اگر شما بهترین کالا و خدمات را هم عرضه کنید؛ تا قبل از آنکه صدای خود را به مشتریان بالقوه نرسانید محکوم به شکست هستید.

تبلیغات اشکال مختلفی دارد. تبلیغات در تلگرام و تبلیغات در اینستاگرام و ثبت رایگان کانال تلگرام از جمله روش‌های دیجیتال مارکتینگ هستند. هر برند بسته به شرایط و بودجه بندی خود پلن تبلیغاتی خاصی را برای خود در نظر می‌گیرد. استفاده از استوری در اینستاگرام یکی از راه های معمول برای تبلیغات است. در این مطلب قصد داریم اینفلوئنسر مارکتینگ را به عنوان یکی از جدیدترین روش های تبلیغاتی معرفی کنیم.

چطور اینفلوئنسر شوم؟

 

برای اینکه بتوانید یک فرد تاثیر گذار باشید ، چه در شبکه های اجتماعی و چه در فضای واقعی نیاز به کار کردن بر روی برند شخصی خود دارید، همچنین نحوه رفتار درست در شبکه های اجتماعی که می تواند رشد برند شخصی شما را گسترده تر کند می بایست توسط یک متخصص در کنار شما انجام پذیرد.

اینفلوئنسر کیست؟

واژه influencer در لغت به معنی «تاثیرگذار» است. اما در دنیای شبکه‌های اجتماعی به کسانی گفته می‌شود که در یک یا چند شبکه اجتماعی شناخته شده باشند. اینفلوئنسرها در حقیقت سلبریتی‌های شبکه‌های اجتماعی هستند. در حالی که شاید خارج از آن شبکه اجتماعی زندگی کاملا عادی داشته باشند و آنچنان شناخته شده نباشند.

اینفلوئنسرها از کجا شکل گرفتند؟

اولین تاثیرگذاران بی نام و نشان در دنیای اینترنت حدود ده سال پیش و بر بستر سرویس یوتیوب اعلام وجود کردند.در اواسط دهه ۲۰۰۰ میلادی، درست زمانی که سرویس اشتراک گذاری ویدئو یوتیوب توسط گوگل خریداری شده بود. کسانی شروع به فعالیت جدی در یوتیوب کردند و توانستند توجه زیادی را به خود جلب کنند. به شکلی که افراد زیادی ویدئوهای آنها را می‌دیدند، به اشتراک می‌گذاشتند و منتظر انتشار ویدئوی بعدی آنها بودند.

شوخی‌های غیرمعمول، آموزش، مستندنگاری و اسکرین کست از مراحل مختلف بازی‌های کامپیوتری از جمله موضوعاتی بودند که برای تولید ویدئوی در یوتیوب مورد استفاده قرار می‌گرفتند.

اگر با اصطلاح یوتیوبر (YouTuber) مواجه شدید؛ بدانید که منظور همان شاخ ها و افراد تأثیرگذار یوتیوب هستند.

به مرور زمان و افزایش ضریب نفوذ شبکه‌های اجتماعی سر و کله اینفلوئنسرها در دیگر شبکه‌های اجتماعی مثل فیسبوک و توییتر هم پیدا شد.

اینفلوئنسر مارکتینگ در برابر دیگر روش‌های تبلیغات در اینترنت

اینفلوئنسر مارکتینگ یا بازاریابی تاثیرگذار یکی از مدرن ترین روش‌های تبلیغاتی است. وقتی شما قصد برندینگ و شروع کمپین تبلیغاتی را دارید گزینه‌های زیادی پیش روی شما خواهد بود. از تبلیغات تلویزیونی تا بیلبوردهای سطح شهر، همه روش‌هایی هستند که به دیده شدن برند شما کمک خواهند کرد.

اینفلوئنسرهای کدام شبکه اجتماعی تاثیرگذارتر هستند؟

همانطور که در ابتدای این مطلب گفتم؛ شروع حرکت اینفلوئنسرها از یوتیوب شروع شد. حرکتی که به سرعت به دیگر شبکه‌های اجتماعی مثل فیسبوک و توییتر هم راه پیدا کرد.در حال حاضر هر شبکه اجتماعی اینفولوئنسرهایی را در درون اکوسیستم خود پرورش داده است. اما سوالی که ممکن است برای کسب و کارها پیش بیاید این است که اینفولوئنسرهای کدام شبکه اجتماعی بیشترین تاثیر را بر روی مخاطبان خود دارند. برای جواب به این سوال باید اتمسفر حاکم بر شبکه‌های اجتماعی مختلف را بشناسیم و رفتار کاربران آن‌ها را تحلیل کنیم.

به طور مثال کاربران توییتر باید محتوای خود را در قالب حداکثر ۲۸۰ کاراکتر منتشر کنند، این در حالی است که محدودیت تعداد کاراکتر تا قبل از سپتامبر ۲۰۱۷ نصف این مقدار یعنی ۱۴۰ کاراکتر بود و بسیاری از سلایق و رفتارهای کاربران توییتر بر اساس همین محدودیت کاراکتر شکل گرفته است.

به خاطر آنکه توییت ها به سرعت روی هم تلنبار می شوند و دسترسی به توییت‌های قدیمی مشکل خواهند بود، کاربران توییتر احساس راحتی بیشتری می‌کنند تا هر چه به ذهنشان خطور می‌کند را در قالب عبارات کوتاه توییت کنند. همین موضوع باعث شده اتمسفر توییتر پر از هجو و انتقاد باشد.

با این اوصاف کمپین‌های تبلیغاتی که حول محور مسئولیت اجتماعی یا با رویکرد طنز اجرا شوند بهترین نتیجه را از اینفوئنسرهای توییتر خواهند گرفت.این اصلا به این معنی نیست که بهترین شبکه اجتماعی برای اجرای کمپین های اینفلوئنسر مارکتیگ در توییتر است، بلکه مثالی است که بیان می‌کند هر شبکه اجتماعی اتمسفر خاص خود را دارد و با توجه به عادات و سلیقه کاربران آن شبکه اجتماعی باید کمپین اینفلوئنسر مارکتینگ متناسب با آن را اجرا کرد.

اینفلوئنسر اینستاگرام شوید

کسب درآمد از طریق اینترنت و اینستاگرام

زمانی که هنر، قدرت سرگرم کنندگی یا کاریزمایی جذاب داشته باشید و بتوانید با ویدیوهای خود صدها هزار نفر فالوور جذب کنید، تبریک می‌گویم، شما یک اینفلوئنسر هستید که می‌توانید خود را در پول غرق کنید. اگر اکانت اینستاگرام خود را بتوانید با ویدیوهای جذاب در هر زمینه‌ای، با میلیون‌ها نفر فالوور (واقعی) پر کنید و مخصوصا اگر ده‌ها هزار کامنت هم زیر هر یک از پست‌های شما ارسال شود، بسیاری از برند‌ها، کمپانی‌های بزرگ یا حتی استارتاپ‌ها یا فروشگاه‌هایی که به دنبال دیده شدن هستند، حاضر می‌شوند برای تبلیغ در اکانت اینستاگرام شما پول خرج کنند. البته که مطرح شدن در این شبکه کار راحتی نیست، مگر همانطور که در ابتدای این بخش گفتم، استانداردهای جذابی را برای جذب فالوور داشته باشید. فاکتورهایی نظیر کاریزما، اجرای عالی، و سرگرم کننده بودن، باعث شده‌اند تا این کار برای هر شخصی مناسب نباشد.

معیار اینفلوئنسر بودن یک شخص یا حساب کاربری چیست؟

با توجه به آن که بازار اینفلوئنسر مارکتینگ داغ است. خیلی اشخاص انگیزه این را دارند که خود را به جمع اینفلوئنسرها ملحق کنند. این فضای ملتهب در شبکه اجتماعی اینستاگرام بیشتر از الباقی شبکه های اجتماعی قابل رویت است. سودای بهره برداری از بازار اینفلوئنسر مارکتینگ باعث شده افراد سعی کنند تعداد فالوئرهای خود را به هر قیمتی بالا ببرند. خرید فالوئرهای غیرواقعی، ایجاد جنجال های زودگذر و تولید محتواهای سطح پایین اما پر مخاطب از جمله روش هایی هستند که برای افزایش تعداد فالوئر به کار برده می‌شود.

این ترفندها اگر چه در مواردی باعث افزایش تعداد فالوئر می‌شود اما به هیچ عنوان به معنی افزایش تاثیرگذاری این حساب های کاربری نیست. به همین دلیل کارشناسان دیجیتال مارکتینگ، معیار دقیق‌تری را برای اندازه گیری میزان تاثیرگذاری یک اینفلوئنسر به کار می‌برند.

معیار دقیق‌تر برای اندازه گیری میزان تاثیرگذاری یک اینفلوئنسر، میانگین نرخ درگیرکنندگی یا  Engagement Rate دوازده پست آخر آن اینفلوئنسر است.برای محاسبه نرخ درگیر کنندگی هر پست اینستاگرام مجموع تبادلات کاربران با پست را بر تعداد کل فالوئرهای پیج تقسیم کرده و حاصل را در عدد ۱۰۰ ضرب می‌کنند.مجموع تبادلات شامل حاصل جمع کل تعداد لایک‌ها، کامنت‌ها و کسانی است که پست را ذخیره کرده‌اند. برای فهم بهتر موضوع فرمول محاسبه Engagement Rate را به صورت ریاضی برای شما می‌نویسیم

Engagement Rate= like+ comment + save / Follower * 100

اینفلوئنسر شبکه های اجتماعی چیست و چگونه می توان تبدیل به آن شد ؟

 

منبع : سایت کلاته 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


CAPTCHA Image
Reload Image